AS-Motor daljinski upravljane kosačice

Efikasan rad na izazovnom terenu

Oslanjajući se na najnovija dostignuća u tehnologiji daljinskog upravljanja, AS-Motor trenutno nudi kosačice za visoku travu sa povećanom funkcionalnošću i proširenim područjima primene. Ovi RC uređaji otvaraju nove mogućnosti za korisnika i dobavljača usluga.

Strme padine i područja koja su opasna ili teško dostupna, sada se mogu raditi sa profesionalnim kosačicama za daljinsko upravljanje. Prije samo nekoliko godina ovaj posao ne bi bio moguć osim pod napornim fizičkim uslovima. Profesionalne RC kosačice kompanije AS-Motor pružaju veliku radnu snagu i poboljšavaju bezbjednost operatera, što je značajno poboljšanje u nekadašnjim “problemskim zonama”.

Povećanje radne bezbjednosti

Košenje na visokim ljetnjim temperaturama nije idealno za zdravlje, bezbjednost i udobnost operatora. RC uređaji kompanije AS-Motor eliminišu izlaganje ovim rizicima kao i vibracije, buku, izduvne gasove, prašinu, polen i insekte.

RC tehnologija značajno poboljšava zdravlje i bezbjednost na radu, posebno na opasnim područjima i strmim padinama.

Proizvodi

AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom gusjeničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD RC

Prvi na svijetu, rajder kosačica sa daljinskim upravljanjem koji nudi još veću bezbjednost i udobnost na teškim terenima

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »