AS-Motor Čistači korova

Mehanička kontrola korova - alternativa herbicidima

Uklanjanje korova je važan zadatak za komunalce, pružaoce usluga održavanja zelenih površina i privatne vlasnike kuća. Korovi rastu uz ivice i između pukotina popločanih površina. Međutim, herbicidi su štetni za okolinu i čak zabranjeni u nekim područjima. AS-Motor pruža profesionalnu alternativu kontroli neželjenog divljeg rastinja koristeći patentirani sistem oscilatorne četke za savršen kontaktni pritisak, uklanjanje korova iz korjena. Mehaničko uklanjanje korova je i praktična i ekološki odgovorna alternativa herbicidima.

Uklonite korov, čak i kada se teška oprema ne može koristiti

Bilo na javnim površinama ili na privatnim imanjima, korov se često pojavljuje u najtežim područjima. Mehanička sredstva za uklanjanje korova kompanije AS-Motor imaju podesiv upravljač za lak rad u sledećim oblastima:

  • duž ivičnjaka i drugih perifernih područja
  • duž zidova
  • na spojevima i između pločnika
  • na neravnom terenu
  • između travnatih površina i kamena za popločavanje u obliku slova H
  • u vodenim kanalima i otvorima za šahtove / kanalizaciju

Uklonite korov pored saobraćaja u pokretu

AS 50 WeedHex je opremljen sigurnosnom tehnologijom koja minimizuje rizik izbacivanja stranih objekata pri radu u blizini prometne saobraćajnice ili parkiranih automobila. Dvije rotirajuće četke za sječenje su smještene unutar zatvorenog poklopca, dok se drugi zaštitni pokretni poklopac prilagođava površini tla, pružajući dvostruku zaštitu od izbacivanja predmeta dok se koristi.

AS 50 WeedHex je sertifikovan od strane Nemačkog centra za testiranje i sertifikaciju za poljoprivredu i šumarstvo (DPLF).

Uklonite korov u teško dostupnim područjima

AS 30 WeedHex je lagan, okretan i svestran mehanički odstranjivač korova sa posebno lakim rukovanjem. Ugao četke za korove može se podesiti pomoću individualno podesivih točkova, što omogućava uklanjanje korova na niskim položajima kao što su vodeni kanali i ulazi u šahtove.

Smanjena brzina četkanja od samo 600 obrtaja u minuti i zaštitni poklopac omogućavaju bezbjedan rad uz minimalan rizik od izbacivanja kamena ili prašine. Smanjenje broja obrtaja motora/četki više nego udvostručuje obrtni momenat, što rezultira znatno većom snagom četke za tvrdokorne korove. Terase od mermera i drveta mogu se bezbjedno raditi sa laganim pritiskom odozgo, laganim guranjem AS 30 WeedHex preko osjetljivih površina.

Proizvodi

AS 30 WeedHex 140

Mehaničko uklanjanje korova za privatne korisnike

35 cm
2,4/3,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 WeedHex 160

Mehaničko uklanjanje korova za profesionalnu upotrebu

35 cm
3,0/4,1 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 E-WeedHex

Uklanja korov mehanički, uz minimalnu buku i niske emisije

35 cm
Do proizoda »
AS 50 WeedHex

Profesionalno uklanjanje korova za velika radna područja

50 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »