AS-Motor - Servis

AS-Motor se zalaže da svojim klijentima pruži najkvalitetnije iskustvo u partnerstvu sa kvalifikovanim prodajnim i dilerskim mrežama. AS-Motor sprovodi više od 1000 demonstracija proizvoda godišnje, kao i redovne usluge obuke i prodaje. Dosledna korisnička podrška proširuje se na naš interni servisni tim i brzu isporuku rezervnih delova kako bi vaša AS mašina bila u funkciji.

 

Pretraga prodavaca

Najbolji način da iskusite naše mašine je kroz demonstraciju proizvoda sa ovlašćenim AS-Motor prodavcem. Nađite vašeg AS-Motor ovlašćenog prodavca ovdje.

Registracija garancije

Naše mašine su dizajnirane da budu izuzetno robusne i izdržljive, zbog čega smo srećni da ponudimo garanciju proizvođača koja se proteže izvan vaše standardne garancije. Registrujte svoju novu kosačicu AS-Motor ovdje da biste dobili produženje garancije od 3 mjeseca od datuma kupovine.

Pročitaj više

Rezervni dijelovi

Originalni AS-Motor rezervni dijelovi su na raspolaganju do 30 godina za mnoge proizvode i obezbjeđuju dugoročno zadovoljstvo sa vašom mašinom. Brzo pronađite odgovarajući dio za kosačicu na  našoj platformi za rezervne dijelove i odštampajte odgovarajuću listu kako biste olakšali naručivanje preko naših ovlašćenih distributera.