AS-Motor GmbH

Okružni sud Stuttgart HRB 777415

Generalni direktor: Jochen Schneider
Ellwanger Straße 15
D-74424 Bühlertann

Telefon: +49 (0) 7973 / 9123-0
E-mail: info@as-motor.de

VAT ID number: DE 340 953 956

Odricanje
© Copyright

Sva prava zadržana. Tekst, slike, grafike, zvuk, animacije i video zapisi i njihov raspored na AS-Motor veb sajtu zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Sadržaj ove veb stranice ne može se kopirati, distribuirati, menjati ili učiniti dostupnim trećim stranama ili na drugi način koristiti u komercijalne svrhe.

Spisak zaštićenih znakova

Ako nije drugačije naznačeno, svi zaštićeni znakovi i na AS-Motor veb stranici (www.as-motor.de) zaštićeni su zakonom o žigu. Ovo se posebno odnosi na brendove AS-Motor, registarske tablice, korporativne logotipe i ambleme. Marke i elementi dizajna koji se koriste na ovom sajtu su intelektualna svojina kompanijeAS-Motor GmbH.

Zaštićena znakovi

Allmäher® je zaštićeni znak AS-Motor GmbH.

Slikovni podaci

Korišćenje svih slikovnih podataka zahteva izričitu saglasnost AS-Motor GmbH, 74424 Bühlertann, Germany.

Sadržaj internet ponude

AS-Motor GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za tačnost, ispravnost, potpunost ili kvalitet pruženih informacija. Obaveze odgovornosti prema AS-Motoru GmbH, koje su povezane s materijalnim ili nematerijalnim oštećenjem, koje su prouzročene zbog korišćenja ili neodgovarajuće upotrebe informacija ili zbog pogrešne upotrebe i nepotpunih informacija, kategorički su isključeni, ukoliko AS-Motor GERMANY GmbH & Co. nije kriv za dokazivu nameru ili grubu nepažnju. Sve ponude nisu obavezujuće i bez obaveze. AS-Motor GmbH se izričito pridržava prava na izmene, dopune ili brisanja delova stranica ili cjlokupne ponude bez posebne najave ili privremenog ili trajnog prekida objavljivanja.

Reference i veze

AS-Motor GmbH nema uticaja na sadašnji i budući dizajn ili na sadržaj povezanih web stranica. Stoga se AS-Motor GmbH izričito distancira od sadržaja svih povezanih web stranica. Ova se deklaracija odnosi na sve veze i reference koje se nalaze unutar vlastite internet ponude. Davaoc stranica na koje se poziva isključivo je odgovoran za ilegalne, netačne ili nepotpune sadržaje, a posebno za štetu koja proizlazi iz korišćenja ili neobjavljivanja takvih informacija, a ne stranke koja se samo odnosi na odgovarajuću publikaciju putem veza ,

Klauzula o isključivosti

Ako delovi ili pojedinačni formulari ovog teksta nisu, više nisu ili nisu u potpunosti u skladu s važećim zakonom, svi ostali delovi dokumenata neće ostati neotkriveni u njihovom sadržaju i valjanosti.