AS-Motor nudi rješenja za održavanje puteva

Službe za održavanje puteva vjeruju u profesionalnu tehnologiju mašina AS-Motor za obavljanje radova na padinama i neravnom terenu.

Održavanje zelenila na putu često se radi samo nekoliko puta godišnje, što dovodi do visoke trave i gustog rastinja na obodima i nasipima puteva i autoputeva. Čvrste kosačice AS-Motor su idealne za čišćenje ovih područja; štaviše, tarupi se vuku i prelaze preko svih skrivenih objekata, optimizujući sigurnost operatera. Za održavanje na ekstremnim padinama, AS-Motor Allmahers i ride-on Sherpa kosačice nude robusnu reznu snagu i praktičnost.

AS-Motor namjene za održavanje puteva:

Održavanje puteva

Zelenilo na putu poboljšava vizuelno navođenje vozača kao i bezbjednost na putu. AS-Motor Allmahers pružaju prednost visokim radnom snagom i izvanrednim rezultatima malčiranja kada održavaju gradske i društvene puteve, posebno kada je u pitanju visoka trava. AS-Motor-ovi samohodni uređaji koje pokreće dvotaktni motor su odlična rešenja za nasipe i strme padine

 

Uklanjanje korova na parkiralištima

AS-Motor je pionir mehaničkog uklanjanja korova već više od 15 godina. AS 50 WeedHex brzo i efikasno održava velike površine popločane kaldrmom. AS 30 WeedHex je idealno pogodan za neravne površine kao što su žlebovi za vodu.

Sa Sherpa RC ne samo da možete raditi odličan posao, već je i zabavno! Prebacivanje sa ručnog na daljinski upravljani rad je jednostavna radnja i odrađuje se u najkraćem vremenu. U stvari postoje situacije u kojima je ručni rad više smislen. Na primer, ako morate kositi veću površinu, sigurno ste brži kada sjedite na kosačici.

– Steffen Rief (maintenance employee – Wört municipality)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tokom sezone košenja, profesionalni korisnici često upotrebljavaju mašine 5 dana nedeljno, 8 sati dnevno. Mašine kompanije AS-Motor su nenadmašne u pogledu kvaliteta, trajnosti i profesionalnih rezultata rada. Dodatne prednosti su mala težina, spojevi i kompaktne transportne dimenzije.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomjernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Kosine

AS-Motor inženjeri razvijaju mašine sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodjelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Pogon na svim točkovima

Pogon na svim točkovima ne samo da osigurava performanse na nagibima preko 30 stepeni, već i visoki nivo sigurnosti za spuštanje niz kosinu. Pogon na svim točkovima pruža pogon u vlažnim uslovima i na neravnom terenu - čak i ako točkovi jedne osovine više nemaju trakciju.

Daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani uređaji omogućavaju košenje ekstremnih kosina. Ova tehnologija takođe omogućava operatoru da kosi na sigurnom rastojanju od prašine, osa, krpelja i drugih opasnosti.

Proizvodi

AS 901 SM

Profesionalni tarup sa velikom radnom brzinom

90 cm
11,9/16,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom gusjeničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i agilna kosačica sa diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem za umjerene nagibe

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD RC

Prvi na svijetu, rajder kosačica sa daljinskim upravljanjem koji nudi još veću bezbjednost i udobnost na teškim terenima

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »